Results 1 to 4 of 4

Thread: keystroke pasing using control key bug

  1. #1
    Join Date
    May 2001
    Posts
    697

    Default keystroke pasing using control key bug

    I have a group which works ok from the keyboard with control y but only passes y to the application using girder 3.2.2. Seems to work ok first time but not anytime after that.

    Cheers Rick

  2. #2
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    3

    Default

    I am having the same problem here - I cannot program Girder to control much of my ATI All In Wonder as a result.

    See thread:
    http://www.girder.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=1927

    Glad to know it's not just me...

  3. #3
    Join Date
    Jan 1998
    Location
    Jupiter, FL
    Posts
    12,480

    Default

    As I said keyboard emulation is very tricky. I tried and this is about the best I can do. If anyone wants to help out and give me some code I'm more then happy to implement it.
    Ron
    No support through PM

  4. #4
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    3

    Default ATI MMC - Control Key? Other options? Investigating...

    I understand - you have my support, respect and sympathy - I bow before your genius!

    I'm going to try this over the next couple days to see how it fares...

    http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...ATI+MMC+girder

    Perhaps the DLL + ATI MMC 7.6 will go well - we'll see.

    Thanks again!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •