Results 1 to 10 of 10

Thread: Power Off button is not working

  1. #1
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5

    Default Power Off button is not working

    Hi

    Does anyone know why Girder switches my computer off everytime windows 2000 starts? I have a command "Power Off" mapped to the "Power" button on the remote control (00) and event OS - Poweroff. I set Girder to start everytime windows 2000 boots up.

    Here are the program and my system info:

    Windows 2000 Pro
    DScaler 4.1.8óBeta
    Girder 3.3.1b

    ASUS ATI 9600XT
    Winfast TV2000XP Deluxe

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    11,560

    Default

    Hi,

    Not quite sure what your problem is...

    You mean when Girder starts, it shutdown the os? Do you have a wrong event attached to the power off command?

  3. #3
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5

    Default

    > You mean when Girder starts, it shutdown the os?
    Yes

    > Do you have a wrong event attached to the power off command?
    I selected the OS - Poweroff, clicked on Learn Event and pressed the "Power" button on the remote. That was it.

    How do you usually assign a poweroff event?

    Thanks

  4. #4
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    11,560

    Default

    That should do it.

    But are you saying that now when Girder loads it shutsdown the pc?

    Did you set it to autoload your gml?

  5. #5
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5

    Default

    > Did you set it to autoload your gml?
    Yes

    And I set Girder to startup everytime the OS starts.

  6. #6
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    11,560

    Default

    Well, I would move your gml to a different location so girder can't find it. Then start girder and open the gml. See what event is attached to the shutdown command. Something must be triggering that event....

  7. #7
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5

    Default

    I've done that and there is only one event in that command.

  8. #8
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    11,560

    Default

    What event is it? Something must be triggering that event... Try unchecking the enabled box (top right hand corner) and then let girder load the file automatically and lets see what happens.

  9. #9
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    5

    Default

    I will do that after work. Thanks

  10. #10
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    11,560

    Default

    Sure

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •