PDA

View Full Version : Pinnacle IR receiver without Pinnacle Remote Control ?



ghost331
May 27th, 2005, 05:03 PM
Hi, i'm french and newbie (sorry for my english...).

I would' like to use my serial infrared receiver Pinnacle not with the Pinnacle Remote Control but with my Universal Remote Control (a One for All 6) and any code of a third party Remote Control store in is memory (i don't have find the code for the Pinnacle in the OFA site).

With the Pinnacle Plug-in, differents buttons of my OFA are recognized as the same.
I suppose i must use another plug-in but which ? It is possible ?
I have find parameters for the pinnacle receiver (speed :1200, RTS only and 3 bits) but where can i put them ?
PC Remote control have a generic Plug-in who work with this receiver but in Girder

I have find this here :

The pinnacle receiver will only respond to IR signals from its own remote. (Mike C)

and this

It worked for me. However, I changed to use WinLirc with the Pinnacle IR receiver because the original remote control did break... I prefer WinLirc now, because I can use other remotes with the pinnacle receiver, too. (thor)

Argh, don't tell me it isn't possible with Girder !

Thanks

ghost331
June 2nd, 2005, 10:06 AM
Hum, no respons.
Perhaps i have post in the wrong place.
So no Girder for me.
Now i'm using uICE.
He work fine with my receveir and my remotes and he is very simple to use.
Bye

MCIK
July 1st, 2005, 03:52 PM
I have the same problem with my remote pioneer what is the ulCE?

And moi aussi I'am french;)