PDA

View Full Version : Archos support



rossp
August 24th, 2005, 01:42 PM
Sorry but I have been out of touch for a year. Can netremote run on an Archos AV420.

Thanks

Ross

Rob H
August 24th, 2005, 04:57 PM
I doubt it - I don't think the Archos is a PPC device is it? Besides which there's no touchscreen.

rossp
August 25th, 2005, 06:25 AM
The av420 does have a touchscreen and run linux. It also has wifi 802.11b built in. It would make a great controller if the boys can port the s/w to linux.

Ross

Rob H
August 25th, 2005, 08:39 AM
I suspect that a port is unlikely, but you never know.