PDA

View Full Version : How do I make it launch a program when I press remote?



spikeystud
January 17th, 2006, 05:14 PM
I made an even (group) but cant figure out how to "attach" it to one of my Logitech Harmony's buttons. Help please!

blubberhoofd
January 17th, 2006, 05:42 PM
Hi,

groups aren't linked to events (remote buttons) actions and macros are.

more info on this is in the "help\getting started" menu under "Girder concepts\the girder tree"

programs can be launched via "file execute" under the os actions

hope this helps :wink:

Promixis
January 17th, 2006, 07:59 PM
what IR receiver are you using?