PDA

View Full Version : GlobalCache Canada



dProximis
February 16th, 2006, 04:13 PM
The plimus site tells me they're unable to accept GlobalCache orders from Canada!

Anyone know what's up with that?

dp

Promixis
February 20th, 2006, 08:32 AM
The plimus site tells me they're unable to accept GlobalCache orders from Canada!

Anyone know what's up with that?

dp

checking into this.

Ron
February 20th, 2006, 09:46 AM
We have to do this since we can't automatically calculate shipping outside of the US. Drop sales@promixis.com an email with your full address and they will get back to you on the price for shipping.