PDA

View Full Version : Startup Girder



sasaadzic
April 18th, 2006, 05:18 AM
When I load Girder on startup it's show me message ,, Load plugin faild,,
Whats the problem?

Promixis
April 18th, 2006, 10:45 AM
one of the plugins in the plugin dir is not working. you can remove them all and add them in one at a time and see which one is causing the problem

sasaadzic
April 24th, 2006, 12:34 PM
Its Pixelview plugin for my Tv card. I download from this site. Do you have anotherone?