PDA

View Full Version : Different IR codes for the same button on the remote?



Kasimir123
April 20th, 2006, 06:15 PM
Hi,
because of a virus i had to reinstall my system..

now after reinstalling girder 3.3 everytime i press THE SAME BUTTON on my remote i get a different IR code... i use the Igor SFH 56 plugin..
how can i solve this?

thx for help :)

Promixis
April 20th, 2006, 07:53 PM
increase plugin priority? new remote batteries?

Kasimir123
April 20th, 2006, 08:25 PM
thx new batteries did the trick :)

Promixis
April 20th, 2006, 08:28 PM
thx new batteries did the trick :)
:D