PDA

View Full Version : computer shutdown - how?



derbrecher
January 15th, 2008, 07:10 AM
hi, im just not getting this to work. i have a x10 remote and windows xp. i just can get girder to shut down my computer. how does this work? i have assigned the shutdown command to my remote. what am i doing wrong?

thanks

Rob H
January 15th, 2008, 12:48 PM
When you say you've assigned the shutdown command to your remote, what exactly did you do?

derbrecher
January 15th, 2008, 12:52 PM
hi,

I have solved the problem myself now. I had the off-button on my remote assigned to the SHUTDOWN-command. and nothing happend when i pressed the button. now when i press the button i start the shutdown.exe and everything is fine.

thanks