PDA

View Full Version : designer statup problem



bruiser
April 10th, 2008, 02:22 AM
anyone got any ideas as to why i can no longer run netremote designer. It says 'only one usage of each socket address is normally permitted', and I'm not using it on a network just the one machine??? Although i have used it across the network for testing but not currently. Its really annoying me:mad:

Rob H
April 10th, 2008, 02:59 AM
Check in task manager to make sure that you don't have another copy running.

bruiser
April 10th, 2008, 03:50 AM
why didn't i think of that....thankyou :)

is that a common occurance? How did that happen?

Rob H
April 10th, 2008, 06:57 AM
It shouldn't be a common occurrence, presumably it got stuck waiting for a lock in the shutdown code somewhere. What version of NRD was this?

bruiser
April 11th, 2008, 06:41 AM
yeah weird... using version 1.1.0.42

Rob H
April 11th, 2008, 07:29 AM
You should probably upgrade to at least 1.1.0.45 or even 1.1.0.48

bruiser
April 11th, 2008, 11:09 PM
ok will do. thanx again :)