PDA

View Full Version : I am a Newbie and I have this problem.



Rew452
July 8th, 2008, 11:52 AM
I am using Vista Utimate SP1 and when I launch Netremote Designer it want to keep opening mutiple screens.

Can someone help with this, Please.
Here is my Log file
4903

Rew452
July 8th, 2008, 02:46 PM
Disregard. Problem was a earlier version which was installed when I installed Netremote 2.

I uninstalled old Designer and installed .51 which is the latest I think. At least I can now use it without the muti screen problem

Thanks
Rew

HostV
July 10th, 2008, 01:13 PM
Can someone help with this, Please.
I had something like that - moved to the XP and now I'm more then happy on it ;)