PDA

View Full Version : Send IR command



Solosid
October 17th, 2008, 03:52 PM
Hi All,
How do I get NR to send a command.

I have created a test button... in action designer I have learnt the test signal
but when i save and send to NR and press the button nothing happens

what am I missing?
I have searched the help section but its not clear...


Many thanks

Mark

Rob H
October 18th, 2008, 10:12 AM
You need to have enabled the IR plugin and set it to e.g. Girder passthrough - I forget what the other options are.

Solosid
October 18th, 2008, 01:03 PM
is it possible to post a button [of any discription] here which has ir command in action designer...so i can see what it looks like

cheers

Mark

Rob H
October 19th, 2008, 04:10 AM
I'm afraid I don't have any such buttons here - any IR actions I have are actually in Girder and are triggered by events sent from NR.

Perhaps someone else can help?

Solosid
October 19th, 2008, 07:37 AM
Hi Rob,

I have sorted it now...to a week of frustrated learning..but if anyone else tries to search for 'setting up Ir commands from Netremote'...don't....

the best way to do it is to create a new group called 'My buttons' then create a new action in Girder and save it as the button you require..then in netremote on the button where you want the action to be sent from click 'action designer'.... locate the file you created...I do this by

Plugins>Girder>'Your new Group'>'Your Button'>double click and make sure it appears on the right

hope this helps somebody...

cheers

Mark

Rob H
October 19th, 2008, 08:20 AM
Ah, sorry, I hadn't realised you were learning the IR commands in Girder.