PDA

View Full Version : Licence....



kjetilhansen
November 15th, 2008, 06:34 PM
Hi. I am starting working again whit NRD i have started Girder and NR and have enter valid keys, but when i start NRD it aks me for a key... I thought that NRD was free... or was free if you bought NR, but i was wrong, it seems i need to pay for somthing i need to use NR, so okay, but when i press the "Buy now" button, it sends me to a page that is unavailable...


Could you please give me a link to somthing that works? So i can start working again :P
Thanks

Solosid
November 15th, 2008, 06:53 PM
I had this problem....

If I remember you need to upgrade the NRD in line with the NR and then it
stops asking for the key


hope that helps


Mark

Rob H
November 16th, 2008, 04:42 AM
Download NRD 2 from the sticky message at the top of this forum and you should be fine. The NR installer was pointing at a URL that downloaded 1.1.0.42 which still required a license key.

kjetilhansen
November 16th, 2008, 05:16 AM
Okay :) Thanks guys :) Works now