PDA

View Full Version : Increasing Zones



Solosid
January 16th, 2009, 01:16 PM
Hi All,

I use the 'flatstyle' and have re-skinned it considerably... mainly using the mechanics

in the 'Zones' button when it opens there is only room for 5 zones
I have increased the frame size by doing a calculation from 5 to 7.

In JRMC I have set up 7 zones.

on the designer page it shows 0,1,2,3,4

How can I increase this to 7 in total


Cheers

Mark

Rob H
January 16th, 2009, 02:32 PM
You'll need to increase the size of the MP.ShowZoneList frame (possibly borrowing the graphic from another frame), then adjust the number of rows of the loop frame that's on it.

Solosid
January 16th, 2009, 05:12 PM
Hi,

The 'MP.ShowZoneList=1' frame is big enough to hold 7 loops

but in the 'flatstyle' the 'Zones[<LoopIndex>].Enabled' is under a unnamed frame within the 'MP.ShowZoneList=1' frame ...would this cause the problem?

cheers

Mark

Rob H
January 16th, 2009, 05:20 PM
Edit the properties of the Unnamed frame and set the Y value to 6 - you may need to adjust the position of the frame and the padding etc.

Solosid
January 16th, 2009, 05:29 PM
Hi Rob,

Thanks Sorted

'everydays a school day'

Mark