PDA

View Full Version : copie frames with buttons in it



Manser
June 25th, 2009, 08:38 AM
In the newest build:
there is still the issue, that if you copy a frame with buttons etc.
in it, from one page to an other, the elements of the copied frame are not selectable by mouse. If you want to edit this element you could only do that in the tree window.

Rob H
June 25th, 2009, 10:08 AM
I can't reproduce this here, not sure why though. What format is the CCF? I may only have tried it with the latest one.

Rob H
June 26th, 2009, 05:56 AM
Ah, I think I've been able to reproduce this now - it only occurs if you are pasting into another frame, I was trying it pasting directly into a page.

Fixed in next build.