PDA

View Full Version : changeing fram states



mpg732
September 2nd, 2009, 10:10 PM
I would like to change a series of frams states by useing a slider. Can this be done? I.E. I have three frams that are hidden, as I slide the slider up and down, depending on the postion of the slider, I would like to have the frames appear and disapear.

harleydude
September 3rd, 2009, 04:59 PM
Take a look at the attached ccf.

mpg732
September 3rd, 2009, 09:41 PM
Thanks, that will work for me, Next question, is there a way to display the current frame name in the slider.

Thanks Mike