PDA

View Full Version : Netremote issue or a bug?



AKsor
October 14th, 2010, 08:37 AM
Hi guys

I was working on my lighting page and set up a page that contains 5 switches using DM to populate the status.

I was using the flatstyle ccf as an example.

I set up the frames and the one that generates the 4 columns x 1 row and an x offset to give it a space betweeen the switches looks good on NRD.

My issue is when I save the CCF it transfers it over to NR and when I look at the page the first two switches are very close to each other while the rest of the 3 switches seem to have the right spacing.

I used this feature before on my weather page and this is the first time I have encountered it.

Am I doing something wrong? I deleted the page and then recreated it just to make sure I did not make a mistake but its still the same :(

Thanks

6069
6070

AKsor
October 15th, 2010, 08:41 AM
Bump me up

Ron
October 15th, 2010, 10:11 AM
I will have to look at this more carefully. Does this also happen with items that have no reference to the DM?

tmorten
October 15th, 2010, 10:12 AM
Would it be possible to get a copy of your CCF to try to reproduce the issue on this end?

Thanks,
Tim

AKsor
October 15th, 2010, 02:30 PM
Ron

this seems to be an issue only with the DM

my weather page and calendar are fine.

Tim

I will send you a copy as soon as I get home from work

do you need the lua file also?

AKsor
October 15th, 2010, 03:40 PM
Here is my CCF as requested

6071

6072

AKsor
October 18th, 2010, 12:17 PM
Ron, Tim did you guys get a chance to take a look at the issue

tmorten
October 18th, 2010, 05:43 PM
Looks like a device manager issue: if you rename the DM.Lighting frame the repetition works fine. Hopefully Ron can take a look at the source when he has a chance.

Thanks,
Tim

AKsor
October 18th, 2010, 06:56 PM
Thanks Tim

after all I'm not going crazy :)

AKsor
October 19th, 2010, 12:22 PM
Hi Tim

I can confirm that renaming the DM.Lighting Frame fixes the spacing.

AKsor
October 22nd, 2010, 01:02 PM
Any news on the issue?

tmorten
October 22nd, 2010, 01:15 PM
I'd suggest giving it a shot without looping for now.

Cheers,
Tim

harleydude
October 22nd, 2010, 06:55 PM
AKsor,

Here is how it looks on my NR. No modifications to your ccf file. What version of NR and NRD are you using?

AKsor
October 22nd, 2010, 11:03 PM
Hi HarleyDude

Here is what I use

NRD Ver 2.0.0.17

NR Ver 2.0.21.144

Thanks

AKsor
October 27th, 2010, 11:43 AM
Tim, Ron, Anyone

Do you guys have any news or workarround this DM.Lighting issue?

I'm trying to finish up my lighting page!

Thanks

Ron
October 27th, 2010, 02:00 PM
Found it!

What you are seeing is an effect of the DM.Lighting.Managers.Controls.AutoCentre code To disable edit your ccf lua file at the top and add:



DM.Lighting.Managers.Controls.AutoCentre = ''
right after



DM.Init()


The top of your Lua-CCF file would be:



require('socket.http')
require "RAHAnimation"
require "Keyboard"
require 'DMSupport'
require 'NumericKeypad'



DM.Init()

DM.Lighting.Managers.Controls.AutoCentre = '';

AKsor
October 28th, 2010, 08:00 AM
That did it!!!! ;)

Thanks for all the help guys.

Cheers