PDA

View Full Version : Netremote dynamic freezes



kjetilhansen
July 26th, 2016, 11:18 AM
Hello

My netremote dynamic worked before, but now when I try to start it, there is only a white screen, and then it goes to "Not responding" I tried to uninstall Girder 6, but when I uninstall it and delete the folder and try to reinstall it, it remembers my action tree (I have not done that much, so I can delete it) and the NRD still is just a white screen that doesn't respond...

kjetilhansen
July 26th, 2016, 05:40 PM
Can this be a bug? I see that I have deleted the pictures that I had in my http location in girder...

kjetilhansen
July 27th, 2016, 05:17 AM
I got it to work, found a guide on the internet on how to completly uinstall girder, that made it work.

Ron
August 8th, 2016, 12:27 PM
Strange I wonder which file got corrupted.