PDA

View Full Version : Supplying agruments when executing a program



Ron
October 13th, 2002, 03:55 PM
Say you want to start your favourite program foobar.exe ( or mozilla.exe or god-forbid iexplorer.exe ) and you want to add some arguments to this, How on earth does that work in Girder ?

Easy! ( and a little weird okay okay ) Put the arguments that you want to add to foobar.exe in the "Step Size" box.

The reason that its called stepsize is because Ron originally used this box in a different action to specify the step size.

Ron
October 13th, 2002, 03:55 PM
3rd person :smile:

Necro
October 13th, 2002, 03:55 PM
Ok, either your referring to yourself in the third person now, or someone other then Ron posted that message :smile:.

BeTtASpLeNdEnS
October 13th, 2002, 03:55 PM
oh yeah... he really like 3rd person dialog... (i mean me :wink: )
isn't it so beautifull... ;/