PDA

View Full Version : Search on Mediacenter



tobyd
October 21st, 2004, 03:31 AM
Dear all,

Im using Netremote and Media Center

In all ccf files we have the possibility to search with mp.searchstring / search MP.searchstring.

The command search through all media. I want to have the possibility to search just for Audio, not for Video. or vice versa ??


Is this possible, and how ???

Thanks for investigating your time
Toby

Mastiff
October 21st, 2004, 09:00 AM
This is a wild guess, but it may work if you set the library root to Media Library\Audio (or whatever you call the view that only shows audio files). I haven't tested it myself, though.

tobyd
November 8th, 2004, 01:54 AM
No other ideas.

Is there any possibility to program/define the search ??

Thanks

Jlee
November 8th, 2004, 02:53 AM
So did you try mastiff's suggestion?

Cocophone
November 8th, 2004, 09:06 AM
Setting the media library root works for me.

tobyd
November 11th, 2004, 02:20 AM
I tried it, but...

in lib it works, it starts from the media library path i defined.

But still, the search goes through all Medias . What do i wrong ???.

If this works, is it possible to change the media root on the fly / by parameter.

I want to define a search for video and a search for audio


Thanks to all.

Tobyd

Cocophone
November 11th, 2004, 08:59 AM
Toybd,

What is your directory structure.

My JRMC is setup like this:

Media Library/Audio/Music

and

Media Library/Video


If that does not work, you might try and figure out what JRMC field Netremote is using to select the Video during the search. Then go to JRMC and edit the Library Field and disable the "default search" box.

Jlee
November 11th, 2004, 09:24 AM
That's OK for the Audio search but it means he'll never be able to search for Video

tobyd
November 11th, 2004, 09:38 AM
Hi Jlee,

And ???

So what ???

I guess, its kind of difficult to solve it. No need for others to handle it ???

Tobyd

Jlee
November 11th, 2004, 10:06 AM
Hi Jlee,

And ???

So what ???

I guess, its kind of difficult to solve it. No need for others to handle it ???

Tobyd

I'm not sure what you are trying to say. I was merely pointing out that you had asked to be able to search for Audio and Video separately but this solution would not work. I think this would need Ben to introduce a new feature into NR in 1.1 or later. I'll dip out of this conversation now.

tobyd
November 11th, 2004, 10:11 AM
You understood me perfectly.

i need to search by media type !!!

Hope Ben will find a solution ...

Toby