Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 81 to 88 of 88

Thread: Communication Server & CSEVENT.EXE issue

  1. #81
    Join Date
    Jan 1998
    Location
    Jupiter, FL
    Posts
    13,550

    Default

    XP?
    Ron
    No support through PM

  2. #82
    Join Date
    May 2004
    Location
    Cardigan, UK
    Posts
    9,278

    Default

    Yes with SP2
    --Rob

  3. #83
    Join Date
    Jan 1998
    Location
    Jupiter, FL
    Posts
    13,550

    Default

    and you are talking about a BSOD?
    Ron
    No support through PM

  4. #84
    Join Date
    Jan 1998
    Location
    Jupiter, FL
    Posts
    13,550

  5. #85
    Join Date
    May 2004
    Location
    Cardigan, UK
    Posts
    9,278

    Default

    It's possible I guess, but this has been the only thing to have triggered it (twice now)

    I'll keep an eye on it though.
    --Rob

  6. #86
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Hong Kong
    Posts
    389

    Default

    Hey Ron & Rob

    Back from the US Yesterday

    Have downloaded the Comserver files that you have uploaded on this thread.

    So far every thing seems to be working. Also I have not received any BSOD.

    So looks like my HTPC is back in business with reliability.

    Thanks for all the hard work guys.

    Now I turn my attention to NetRemote (Man this HTPC stuff never ends, my wife calls my HTPC "the Other women")


    Cheers
    Mark

  7. #87
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Hong Kong
    Posts
    389

    Default

    Hey Ron & Rob

    Back from the US Yesterday

    Have downloaded the Comserver files that you have uploaded on this thread.

    So far every thing seems to be working. Also I have not received any BSOD.

    So looks like my HTPC is back in business with reliability.

    Thanks for all the hard work guys.

    Now I turn my attention to NetRemote (Man this HTPC stuff never ends, my wife calls my HTPC "the Other women")


    Cheers
    Mark

  8. #88
    Join Date
    May 2004
    Location
    Cardigan, UK
    Posts
    9,278

    Default

    Glad it's working now.
    --Rob

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •