Results 1 to 2 of 2

Thread: HAI Plugin not reconising 'ER' Temperature & Humidity Sensors

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    16

    Default HAI Plugin not reconising 'ER' Temperature & Humidity Sensors

    I have both the older Temperature sensors (Type 82) & newer type 'ER' (Extended Range) Temperature & Humidity sensors connected to my HAI Panel.

    When I check the device manager the 'ER' sensors (Zones 11 to 14) show as 'Security/Zone' so the temp & humidity values are not displayed. The old temp sensor (Type 82) Spa Temp (Zone 15) is displayed correctly :-)

    Below is copy from log

    01/12/08 07:22:53 INFO Zone: 1 Back Door ( Away Interior ) Area 1
    01/12/08 07:22:53 INFO Zone: 2 Front Door ( Perimeter ) Area 1
    01/12/08 07:22:53 INFO Zone: 3 Laudary Door ( Entry/Exit ) Area 1
    01/12/08 07:22:53 INFO Zone: 4 Lounge Room ( Entry/Exit ) Area 1
    01/12/08 07:22:53 INFO Zone: 5 Hallway ( Away Interior ) Area 1
    01/12/08 07:22:53 INFO Zone: 6 Gararge Door ( Perimeter ) Area 1
    01/12/08 07:22:53 INFO Zone: 7 Axeze ( Auxilary ) Area 1
    01/12/08 07:22:53 INFO Zone: 8 Remote - CLOSE ( Auxilary ) Area 1
    01/12/08 07:22:53 INFO Zone: 9 Remote - OPEN ( Auxilary ) Area 1
    01/12/08 07:22:53 INFO Zone: 10 BK Door LOCKED ( Auxilary ) Area 1
    01/12/08 07:22:53 INFO Zone: 11 Inside Temp ( ER Temperature ) Area 1
    01/12/08 07:22:53 INFO Zone: 12 Inside Humidity ( ER Humidity ) Area 1
    01/12/08 07:22:53 INFO Zone: 13 Outside Temp ( ER Outdoor Temperature ) Area 1
    01/12/08 07:22:53 INFO Zone: 14 Out Humidity ( ER Humidity ) Area 1
    01/12/08 07:22:53 INFO Zone: 15 Spa Temp ( Temperature ) Area
    01/12/08 07:22:53 INFO Zone: 15 Spa Temp ( Temperature ) Area 1


    The new zone types are listed below and the Humidity is a value between 0 & 100%.

    Humidity (Zone Type 84)
    ER Outdoor Temperature (Zone Type 85)
    ER Temperature (Zone Type 86)
    ER Temperature Alarm (Zone Type 87)


    Many Thanks

    Cheers
    Scott
    Last edited by bushy; January 11th, 2008 at 06:15 PM. Reason: Added extract from HAI Log

  2. #2

    Default Looking for info on HAI Plugin for Girder 5

    Hopefully, your question was answered in the last 18 months.

    I have been using the HAI Plugin for a few years on Girder 4, and just recently tried to move it to Girder 5, but cant get it to work.

    Are you using it successfully on Girder 5?
    If so, please let me know (or send me an email at Daniel.Siegel@derwin.com) as I would like to find out which files you are using and what steps I may be missing.

    Thanks very much.
    Dan

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •