Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: Webserver - weird behaviour

  1. #11
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,026

    Default

    Quote Originally Posted by Ron View Post
    setvalue bug fixed. Let me know if you still see it after the next release. I've applied this fixed to sliders and switches, i do not believe the other controls are affected.
    any ideas on the memory leak?

  2. #12
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,026

    Default

    Quote Originally Posted by Ron View Post
    Change the file getimage.lhtml in dmex2/ajax to output some more info about the control requested.
    this is simply an image that is not ready. probably do not need this output every second to the console.

    it seems the mb component does not get the cover art but the mb device has a coverart control
    Last edited by Mike C; August 29th, 2008 at 10:33 PM.

  3. #13
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,026

    Default

    Quote Originally Posted by Mike C View Post
    The attached log file shows a slow lua memory leak. Webserver connects at 640am or so...

    Ron, have you been able to reproduce this?

  4. #14
    Join Date
    Jan 1998
    Location
    Jupiter, FL
    Posts
    13,553

    Default

    No but I had already started work on the webserver code before you submitted this. Testing over the weekend showed no significant memory increase after 60GB of data transfer (many hundreds of thousands of requests).
    Ron
    No support through PM

  5. #15
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,026

    Default

    hi ron,

    is an update coming on this?

  6. #16
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,026

    Default

    the webserver on .540 is still leaking memory in lua.

    2 clients connected. no interaction apart from the DM pages showing.

  7. #17
    Join Date
    Jan 1998
    Location
    Jupiter, FL
    Posts
    13,553

    Default

    Cannot reproduce.
    Ron
    No support through PM

  8. #18
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,026

    Default

    Quote Originally Posted by Ron View Post
    Cannot reproduce.
    It seems to be only when the mediabridge component is being used - and this is the one that generates an image failure (because the component does not get cover art). so something must be happening in the webserver when an image fails.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •