Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: Mediabridge and Jriver 16

  1. #11
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    1,003

    Default

    I just upgraded to Jriver 16 (non beta) and I am getting the same error. When will this be addressed?
    This issue has been reported to the JRiver folks, but I haven't seen any response.

    Cheers,
    Tim

  2. #12
    Join Date
    May 2006
    Posts
    308

    Default

    Quote Originally Posted by tmorten View Post
    This issue has been reported to the JRiver folks, but I haven't seen any response.

    Cheers,
    Tim
    would someone at promixis please follow up with them again. They have their own app for android called Gizmo that does some of the things that netremote does. Has anyone tried this?

  3. #13
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    1,003

    Default

    It would be helpful if you posted as well - I didn't realize that they have their own remote interface tool, but for whatever reason they chose not to respond when the NetRemote issue was posted.

    Best,
    Tim

  4. #14
    Join Date
    May 2006
    Posts
    308

    Default

    I posted on their forum. The response was to start Media Center then Media Bridge. Not ideal. I think that this problem existed in the past.

    All the best,

    David

  5. #15
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Dearborn, MI
    Posts
    1,968

    Default

    I seem to remember this in the past and Mediabridge was changed to fix it.
    John

    Now Playing skin creator

    Girder 5.0 / Elk-M1EZ8 / Ocelot / SECU-16IR /SECU-16I / SECU-16 / BobCat Humidity
    JRMC 11.1 / M-Audio Delta 410 / Xitel HIFI Pro / Xitel HIFI Link
    NetRemote 2.0 / 6 Zone whole house audio delivering 1580 watts RMS total
    ELO 15" Touchscreen, Nokia 770 and Advent 3500PC Mobile PC 7" TS
    Droid 2 Global

    Click here to visit my Nowplaying Showcase Blog

  6. #16
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Dearborn, MI
    Posts
    1,968

    Default

    This is one reason I never upgrade JRMC. I have Version 11 running for my 6 zones of music on a server with Mediabridge and Girder 5. It runs WinXP and has been very stable. Personally IMO it is the only way to keep a HA system stable. If it ain't broke don't fix it.
    John

    Now Playing skin creator

    Girder 5.0 / Elk-M1EZ8 / Ocelot / SECU-16IR /SECU-16I / SECU-16 / BobCat Humidity
    JRMC 11.1 / M-Audio Delta 410 / Xitel HIFI Pro / Xitel HIFI Link
    NetRemote 2.0 / 6 Zone whole house audio delivering 1580 watts RMS total
    ELO 15" Touchscreen, Nokia 770 and Advent 3500PC Mobile PC 7" TS
    Droid 2 Global

    Click here to visit my Nowplaying Showcase Blog

  7. #17
    Join Date
    May 2008
    Posts
    119

    Default

    But the android app they have is kind of handy to have. It would be nice if this would get fixed.

  8. #18
    Join Date
    May 2006
    Posts
    308

    Default

    Quote Originally Posted by jumbodogs View Post
    But the android app they have is kind of handy to have. It would be nice if this would get fixed.
    Not only is the new android app nice, but JRMC 16 is the only media player that I am aware of that will sync my playlists with my Samsung Galaxy S. It would be great if netremote could address this issue again.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •