Results 1 to 3 of 3

Thread: Error Registering Type Lib when running on new Windows 7 64 bit

  1. #1
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Dearborn, MI
    Posts
    1,968

    Default Error Registering Type Lib when running on new Windows 7 64 bit

    I am getting this error when loading Netremote. How can I fix it?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	error.jpg 
Views:	128 
Size:	5.9 KB 
ID:	6505  
    John

    Now Playing skin creator

    Girder 5.0 / Elk-M1EZ8 / Ocelot / SECU-16IR /SECU-16I / SECU-16 / BobCat Humidity
    JRMC 11.1 / M-Audio Delta 410 / Xitel HIFI Pro / Xitel HIFI Link
    NetRemote 2.0 / 6 Zone whole house audio delivering 1580 watts RMS total
    ELO 15" Touchscreen, Nokia 770 and Advent 3500PC Mobile PC 7" TS
    Droid 2 Global

    Click here to visit my Nowplaying Showcase Blog

  2. #2
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2

    Default Same error here

    Quote Originally Posted by jwilson56 View Post
    I am getting this error when loading Netremote. How can I fix it?
    I get the same error on Win 7 32 bit. Any resolution to this? I nottice the original post has gone unanswered.

    Thanks

  3. #3
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    339

    Default

    I know this is an old thread, but just ran into the same issue and found that the solution was to run NR as administrator...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •