Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Plugins Not Disabling

  1. #1
    Join Date
    May 2004
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    1,125

    Default Plugins Not Disabling

    I can remove the tick mark to disable a plugin. If I restart Girder the tick mark is back and the plugin is enabled.
    Rick

    Girder 6.0 - Elk M1 Gold - JRMC 11.1 w/ M-Audio Delta 410 - NetRemote - BlueIris DVR
    Girder 6 Plugins - Elk M1/EZ8, Pushover Connector and more on the way.


    Visit My Showcase

  2. #2
    Join Date
    Jan 1998
    Location
    Jupiter, FL
    Posts
    13,550

    Default

    Hmm that is strange, what OS for / Front-end / Back-end and which Plugin?
    Ron
    No support through PM

  3. #3
    Join Date
    May 2004
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    1,125

    Default

    Well after further testing, it appears that the only plugins that are exhibiting this behavior are mine. So what are my plugins not doing that they should?
    Rick

    Girder 6.0 - Elk M1 Gold - JRMC 11.1 w/ M-Audio Delta 410 - NetRemote - BlueIris DVR
    Girder 6 Plugins - Elk M1/EZ8, Pushover Connector and more on the way.


    Visit My Showcase

  4. #4
    Join Date
    May 2004
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    1,125

    Default

    The Pushover plugin that I sent is one that is having the problem. Can you test with it?
    Rick

    Girder 6.0 - Elk M1 Gold - JRMC 11.1 w/ M-Audio Delta 410 - NetRemote - BlueIris DVR
    Girder 6 Plugins - Elk M1/EZ8, Pushover Connector and more on the way.


    Visit My Showcase

  5. #5
    Join Date
    Jan 1998
    Location
    Jupiter, FL
    Posts
    13,550

    Default

    OK checking...
    Ron
    No support through PM

  6. #6
    Join Date
    Jan 1998
    Location
    Jupiter, FL
    Posts
    13,550

    Default

    Oddly enough I can enable and disable your pushover plugin without any trouble. Are you working with the exact version that is available in your post here?
    Ron
    No support through PM

  7. #7
    Join Date
    May 2004
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    1,125

    Default

    You can download this one, same as I am using now.

    http://www.promixis.com/forums/showt...r-for-Girder-6
    Rick

    Girder 6.0 - Elk M1 Gold - JRMC 11.1 w/ M-Audio Delta 410 - NetRemote - BlueIris DVR
    Girder 6 Plugins - Elk M1/EZ8, Pushover Connector and more on the way.


    Visit My Showcase

  8. #8
    Join Date
    Jan 1998
    Location
    Jupiter, FL
    Posts
    13,550

    Default

    That is the one I used. Can you please specify your OS, Girder version for both the front-end and back-end and how you are running Girder, inproc/service/remote,...
    Ron
    No support through PM

  9. #9
    Join Date
    May 2004
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    1,125

    Default

    Win 7 64-Bit
    6.0.9.1
    Inproc
    Rick

    Girder 6.0 - Elk M1 Gold - JRMC 11.1 w/ M-Audio Delta 410 - NetRemote - BlueIris DVR
    Girder 6 Plugins - Elk M1/EZ8, Pushover Connector and more on the way.


    Visit My Showcase

  10. #10
    Join Date
    Jan 1998
    Location
    Jupiter, FL
    Posts
    13,550

    Default

    Only your plugins? Can you try to turn on and off the PIO-1 plugin?
    Ron
    No support through PM

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •