Results 1 to 6 of 6

Thread: learn_device interface usage

  1. #1
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Plano, TX, USA
    Posts
    3,055

    Default

    I've defined a learn_device interface in my hardware plug-in as
    __declspec(dllexport) void learn_device( PCHAR old )

    This entrypoint is never being called. I have pressed the learn event button and, as the document mentions, right clicked on the learn event button. The right click brings up a list containing one element (None). When I choose None, nothing happens.

    Any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Jan 1998
    Location
    Jupiter, FL
    Posts
    13,550

    Default

    That is strange when your plugin exports this function Girder should add the plugin to that list.

    Did you add the function to the .def file ?

    -Ron

  3. #3
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Plano, TX, USA
    Posts
    3,055

    Default

    I didn't think of looking there. (I think I'm losing brain function even as I type this!) I'll check tonight at home. Thanks for the idea.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Monza, Italy
    Posts
    34

    Default

    I'm using it, and it works.
    Only, in the .rtf documentation, it says tu use the WM_COPYDATA, while it's the PostMessage()...

  5. #5
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Plano, TX, USA
    Posts
    3,055

    Default

    Thanks, Ron and Mat! It was the .def file entry, AGAIN!

  6. #6
    Join Date
    Jan 1998
    Location
    Jupiter, FL
    Posts
    13,550

    Default

    MatB wrote:
    I'm using it, and it works.
    Only, in the .rtf documentation, it says tu use the WM_COPYDATA, while it's the PostMessage()...

    Oops your absolutely right :-)

    -Ron

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •