Results 1 to 10 of 10

Thread: *** Girder bug at Windows start ***

  1. #1
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Mexico City
    Posts
    37

    Default *** Girder bug at Windows start ***

    Hi! My Girder is configured to be launched at Windows start. The following error message appears from time to time (approx. 1 in 8 times) at boot-up:

    Warning: (!) Parent window = 0 !!

    Please help me what can I do to make it disappear. Also I have noticed in the Task Manager that I have 2 processes named Girder.exe. Is this normal?

    For reference, my system is:
    Intel P4 @ 2.4 GHz
    512 MB RAM
    Windows XP Home Edition
    Girder 3.3.1b

    Audiophile

  2. #2
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    11,560

    Default

    I will ask Ron. Yes, 2 process is normal.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    11,560

    Default

    Also, what plugins do you have running?

  4. #4
    Join Date
    Jan 1998
    Location
    Jupiter, FL
    Posts
    13,550

    Default

    Could you take a screenshot next time? I cannot find that string in Girder. And list all plugins that are enabled as Mike asked.
    Ron
    No support through PM

  5. #5
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Lisbon, Portugal
    Posts
    110

    Default

    This error also hapens to me from time to time...

    Girder 3.3.1b

    My plugins:
    - AlarmTimer
    - CM11/ CM12 X10 Driver
    - Internet Event Server
    - Keyboard driver
    - Logging
    - SendMessage
    - TaskCreate
    - TaskSwitch
    - UIR/IRman/IRA/CTInfra/Hollywood+ Plugin
    - USB-UIRT driver
    - WinLUAEx
    - XP OSD

  6. #6
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Mexico City
    Posts
    37

    Default

    Please note that Girder still runs, but the editor window can't be opened. The plugins I'm using are:

    Alarm Timer
    DVDSpy
    LCD
    Logging
    MIDI SysEx
    myHTPC
    NumBuilder
    RegSetValue
    SendMessage
    SetWaveDev
    Switch
    TaskCreate
    Time Server
    Time to String
    WinLUAEx

    I do have a GIF of the error message, but the Insert image button only shows http://image_url not hard disk files. How do Insert the picture in a post?

    Audiophile

  7. #7
    Join Date
    Jan 1998
    Location
    Jupiter, FL
    Posts
    13,550

    Default

    You can't attach an image to a post here.

    Send it to the support address listed in the about box. I'll look at it. Thanks.
    Ron
    No support through PM

  8. #8
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Mexico City
    Posts
    37

    Default

    Image and more details were sent to the address.

    Audiophile

  9. #9
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Las Vegas
    Posts
    466

    Default Parent Window Error

    Has anyone found a resolution to this? I recently started getting the same intermittent error, but for me it only seemed to start after I installed the WinLUAEx plugin. I routinely use the date functions of WinLUAEx so I really don't want to disable it. Any suggestions?

    By the way, like others, I am also running Girder 3.3.1b

    I noticed that Girder now has 3.3.1c. Does that solve this issue?

    Chris

  10. #10
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    11,560

    Default

    Chris,

    Download the latest version.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •