Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 37

Thread: Pro version with 480x640 screen resolution

  1. #1
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Trondheim, Norway
    Posts
    81

    Default Pro version with 480x640 screen resolution

    To the Promixis Team

    When will a Pro version with 480x640 resolution for a VGA screen be available?


    Tore

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    The Netherlands
    Posts
    2,140

    Default

    NR already works fine in vga mode...

    I use it on my toshiba e800 without problems... (even in landscape mode)

    you just need to create a proper vga ccf file using tonto yourself...


    Marcel

  3. #3
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Trondheim, Norway
    Posts
    81

    Default

    Can I have a peek at your's?

    Tore

  4. #4
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    The Netherlands
    Posts
    2,140

    Default

    my (very unfinished) vga landscape test version is here:
    http://www.promixis.com/phpBB2/viewt...=8273&start=15

    but it's pretty complicated...

    So, if you're just starting
    then you are better off either shrinking an existing 800x600 ccf file (for example the one that comes with nr) or making one of the 240x320 ccf files (for example jlee's version) a bit bigger....

    Marcel

  5. #5
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Trondheim, Norway
    Posts
    81

    Default

    If I know how to do it, I'll shure woul'd have shrinked a 800x600, or even better, made JLee's .CCF bigger. Just tell me how :wink:

    Tore

  6. #6
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    The Netherlands
    Posts
    2,140

    Default

    open a 240x320 ccf file in tonto

    change the panel size in system\properties to 480x640

    then start moving stuff around, change font sizes, make button graphics bigger etc..

    it's not a 5 minute job

    Marcel

  7. #7
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Trondheim, Norway
    Posts
    81

    Default

    Ups.......

    I'll probably have a day off tomorow. I'll see what I can do.... :lol:

    Tore

  8. #8
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Trondheim, Norway
    Posts
    81

    Default

    Honest. Does this mean that I'm not able to run the Pro version on a full VGA screen without designing my own CCF? Hello! Mostly "all" manufactures deliver their topp models PDA with a VGA screen now. Is it not possible to have the Pro facilities merge in e.g. NetRemote-LE-Suite-12-Oct-2004.exe :roll:

  9. #9

    Default

    I don't quite know what you mean by that. Anything you can do in the latest LE version you can do in the latest Pro version.
    JLee
    OpusNR & JLee CCF/GML available in the downloads section.

  10. #10
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Trondheim, Norway
    Posts
    81

    Default

    I'll try to explain.
    The included CCF file for the Pro version is not designed for a VGA screen. It will only cover 1/4 of my screen. Also when I'm loading other files, like yours, whom I realy prefer to use!!, it will only cover 1/4 of my screen.

    My ppc has 480x640 screen resolution, so I've got to make a 480x640 (or landscape 640x480 if you rotate the screen) ccf file. (acording to forum member Mhving)
    2re

    Pocket LOOX 720, MC 10, USB-UIRT, NetRemote Pro, Girder, XP Pro- SP2

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •